Warta

  • Wektu kiriman: Aug-08-2020

    1. Tujuan latihan Liwat latihan, ningkatake teori sterilisasi lan level operasi praktis para trainee, ngrampungake masalah angel sing ana ing proses panggunaan peralatan lan pangopènan peralatan, ningkatake operasi standar, lan ningkatake ilmiah lan keamanan panganan ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Aug-08-2020

    Panganan kalengan seger banget Alesan utama supaya masarakat ngilangi panganan kaleng amarga dheweke mikir panganan kaleng ora seger. Prasangka kasebut adhedhasar stereotipe konsumen babagan panganan kaleng, sing ndadekake padha karo umur sing dawa karo stalitas. Nanging, panganan kaleng iku umure awet ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Aug-06-2020

    Minangka gose wektu, masarakat kanthi bertahap ngakoni kualitas panganan kaleng, lan panjaluk kanggo upgrade konsumsi lan generasi mudha terus-terusan. Contone, njupuk daging luncheon kaleng, pelanggan ora mung rasa sing enak nanging uga paket sing apik lan dipersonalisasi. Iki ...Waca liyane »