Hubungi Kita

ZhangZhou Impor lan Ekspor Co, Ltd.

Alamat

2503 #, Unit 1, Bangunan2 #, MingFa Plaza, XinPu Dong Road, No. 22, LongWen District ZhangZhou City, FuJian PRChina

Telpon

TEL.: 00865962110835

Telpon: +8615260692977

Jam

Senen-Jumuah: 24 jam

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita