Babagan Kita

Babagan Kita

11Babagan Kita

Perusahaan Banget, kanthi bisnis impor lan ekspor luwih saka 10 taun, nggabungake kabeh aspek sumber daya lan adhedhasar pengalaman luwih saka 30 taun ing pabrik panganan, ora mung nyedhiyakake produk panganan sing sehat lan aman, nanging uga produk sing ana gandhengane karo panganan - panganan mesin paket lan panganan.

Pratelan Kita

Fokus karo rantai saka peternakan nganti meja, Perusahaan Banget duwe komitmen kanggo terus-terusan nyedhiyakake produk panganan sing sehat lan aman lan solusi kemasan panganan profesional lan mesin panganan kanggo para klien supaya bisa menang.

Filsafat Kita

Ing Perusahaan Banget, Kita ngarahake keunggulan ing kabeh perkara sing ditindakake. Kanthi filosofi sing jujur, percaya, muti-benefit, menang-menang, kita wis dibangun sesambungan sing kuwat lan awet karo klien.

Tujuan kita yaiku ngluwihi pangarepan konsumen. Pramila kita ngupayakake terus nyedhiyakake klien kanthi produk bermutu, layanan sadurunge lan layanan sawise paling apik kanggo saben produk.

 

Perusahaan Ekspor & Ekspor Zhangzhou sing apik dununge ana ing kutha Zhangzhou, cedhak karo Xiamen, provinsi Fujian ing China. Perusahaan kami didegaké ing taun 2007 kanthi tujuan ekspor lan distribusi bahan pangan.

Perusahaan Zhangzhou Banget wis operasi kanthi sukses ing pasar panganan internasional. Perusahaan kita nggawe reputasi minangka pemasok produk sing sehat lan berkualitas tinggi. Pelanggan saka Rusia, Timur Tengah, Amerika Latin, Afrika, Eropa lan sawetara negara Asia tetep kepenak produke. Duwe kapabilitas teknologi utama, kita bisa ngasilake macem-macem bahan pangan sing apik lan menehi solusi lan opsi para pelanggan sing padha karo regane, kualitas lan linuwih.